50 % zľava na všetky kurzy

Zľava 50 % na všetky januárové kurzy, aby ste mali o dôvod viac, tešiť sa na nový začiatok. Zľavu si uplatnite po prihlásení sa do zákazníckej zóny, v časti "Vyberte nárok na zľavu". V ďalšom kroku potvrdíte uplatnenie zľavy pri vybratom kurze kliknutím na zelené tlačidlo znaku plus (+). Zľava na kurzy platí aj na uplatnenie vystavených darčekových poukazov.

Začať s cvičením býva najťažšie

Urobiť prvý krok býva to najťažšie rozhodnutie. Často si hľadáme dôvody, pre ktoré odsúvame starostlivosť o svoje zdravie a pravidelný pohyb. V tejto dobe sa však veľmi jednoducho dá pravidelne cvičiť aj doma. Pri cvičení na online kurzoch sa cítite tak ako vo svojom obľúbenom štúdiu - ste so skupinou nadšených cvičencov, ale zároveň zostávate v bezpečí vlastnej domácnosti. Stačí si iba vyhradiť čas a priestor pre seba, zapnúť počítač a venovať hodinu svojho dňa zdravému a prospešnému pohybu. 
 

Poďme si zopakovať, čo budete potrebovať:

* podložku na cvičenie + deku na jogu alebo uterák na pilates

* miesto, kde si podložku rozložíte, najlepšie miestnosť, kde Vás nikto nebude rušiť, aby ste si svoj čas mohli užiť

* pripojenie na internet a počítač, jednoduché inštrukcie dostanete do mailu po prihlásení na kurz

To je všetko.
 

A čo získate:

* pružné svaly, silné telo a dobrú náladu, ktoré podporujú celkovú imunitu 

* možnosť stretnúť sa aspoň cez obrazovku so svojou lektorkou aj ostatnými cvičiacimi, keďže cvičenia sú vysielané naživo a vidíme sa tak ako v HAPPY

* možnosť cvičiť doma aj so svojimi blízkymi - jeden kurz platí pre celú domácnosť a tak pokojne môžete cvičiť aj so svojimi partnermi, deťmi, či súrodencami 

* ušetríte čas aj prostriedky na presun do štúdia, po cvičení ste už doma

* vybrať si môžete lekcie ráno, na obed alebo večer, podľa toho ako Vám Vaše možnosti dovolia

* a naviac:  Zľavu 50% na všetky januárové kurzy, aby ste mali o dôvod viac, tešiť sa na nový začiatok. Zľavu si uplatnite po prihlásení sa do zákazníckej zóny, v časti "Vyberte nárok na zľavu". Zľava na kurzy platí aj pre všetkých, ktorí dostali na Vianoce náš darčekový poukaz.

Tešíme sa už na ďalšie stretnutia na podložkách.
 


 

publikované: 28. 12. 2020

Naše webové stránky používajú cookies a uchovávajú Vašu IP adresu. Viac informácií nájdete tu.